Kinky Forum


Ga terug   Kinky Forum > Fake en Nep Meldingen > Meld hier sites die ongevraagd adjes overnemen !!

Meld hier sites die ongevraagd adjes overnemen !! In dit forum kunnen onbetrouwbare sites geplaatst en besproken worden.

Reageren
 
Discussietools Weergave
  #1  
Oud 24 mei 2010, 07:09
Jewels Jewels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: april 2009
Locatie: , , .
Berichten: 23
Exclamation Phisingsite maison-monty.nl

Was nieuwsgierig welke huis er achter deze adv zit. Aangezien deze adv continu op 1ste plaats gezet wordt
http://kinky.nl/Advertentie_Hot_Sand...1820&show=home


Kreeg direct een warning. De site wordt door mijn browser geblokt:

De website op www.maison-monty.nl is gerapporteerd als een aanvalsite en is geblokkeerd op basis van uw beveiligingsinstellingen.
Aanvalsites proberen programma’s te installeren die privéinformatie stelen, uw computer gebruiken om anderen aan te vallen, of uw systeem beschadigen.
Sommige aanvalsites verspreiden bewust gevaarlijke software, maar vele zijn gecompromitteerd zonder de kennis of toestemming van hun eigenaars.
Met citaat reageren
  #2  
Oud 24 mei 2010, 07:27
Risto's schermafbeelding
Risto Risto is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: augustus 2006
Locatie: Rotterdam, , .
Berichten: 2.945
Standaard

Ook als je via Google op www.maison-monty.nl zoekt, zie je een melding staan: "Deze site kan schade toebrengen aan uw computer."

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jewels Bekijk bericht
Was nieuwsgierig welke huis er achter deze adv zit.
Hoe ben je eigenlijk erachter gekomen?
__________________
Anti-Fake!

Laatst gewijzigd door Risto; 24 mei 2010 om 07:30
Met citaat reageren
  #3  
Oud 24 mei 2010, 07:50
zininsex's schermafbeelding
zininsex zininsex is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: september 2008
Berichten: 2.193
Standaard

Als je verder zoekt, kom je uit op telefoonnummer: 070-3901653 en 070-3900636

Als je dan weer daar op googled, http://www.google.nl/search?q=070-39...la:nl:official

Maison Monty - Seksclubs

Caan van Necklaan 73
2281BB Rijswijk zh

* 070-3900636

Voor de Kenners...

Het ligt naast Huize Linda (nr.75) (volgens De telefoongids.nl)
__________________
" Gewoon altijd zin in sex "
Met citaat reageren
  #4  
Oud 24 mei 2010, 08:11
Der Wanderer's schermafbeelding
Der Wanderer Der Wanderer is offline
Super Moderator
 
Geregistreerd: september 2005
Locatie: Tussen droom en daad.
Berichten: 3.142
Standaard

In de eerste plaats: hoe komen we aan de link tussen deze advertentie en Maison Monty?

Het lijkt er sterk op dat de site van Maison Monty eerder het slachtoffer van een aanval is dan dat de site zelf bedoeld is voor aanvallen.
Met citaat reageren
  #5  
Oud 24 mei 2010, 08:15
Jewels Jewels is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: april 2009
Locatie: , , .
Berichten: 23
Standaard

Heel makkelijk zelfde profielfoto

http://kinky.nl/Advertentie_Hot_Sand...1820&show=home

http://kinky.nl/Advertentie___Maison...1804&show=home

De webserver waar hun website op staat is besmet
Met citaat reageren
  #6  
Oud 24 mei 2010, 08:33
Der Wanderer's schermafbeelding
Der Wanderer Der Wanderer is offline
Super Moderator
 
Geregistreerd: september 2005
Locatie: Tussen droom en daad.
Berichten: 3.142
Standaard

Vreemd. 101820 staat in ieder geval off, niet vanwege gevaarlijke sites maar omdat deze advertentie onder het account van Maison Monty moet staan.
Met citaat reageren
  #7  
Oud 27 mei 2010, 21:47
Penotti's schermafbeelding
Penotti Penotti is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: augustus 2008
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 367
Cool Worden we wakker?

Maison Monty is in Haagse kringen gewoon een gerenommeerd relaxbedrijf dat al meer dan 40 jaar bestaat. De witte leeuwekopjes zijn bij zowat elke club-bezoekende wandelaar in deze regio wel bekend..... Dat ze zouden phishen, nee...... kan ik me niet voorstellen!....

Lijkt me eerder een wraakactie van een ex-werkneemster of een concullega uit de regio........

Worden we wakker, vrienden moderators, supermoderators en consorten?
Met citaat reageren
  #8  
Oud 27 mei 2010, 22:12
Der Wanderer's schermafbeelding
Der Wanderer Der Wanderer is offline
Super Moderator
 
Geregistreerd: september 2005
Locatie: Tussen droom en daad.
Berichten: 3.142
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Penotti Bekijk bericht
Worden we wakker, vrienden moderators, supermoderators en consorten?
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Der Wanderer Bekijk bericht
Het lijkt er sterk op dat de site van Maison Monty eerder het slachtoffer van een aanval is dan dat de site zelf bedoeld is voor aanvallen.
Met citaat reageren
  #9  
Oud 28 mei 2010, 22:58
Penotti's schermafbeelding
Penotti Penotti is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: augustus 2008
Locatie: Zuid-Holland
Berichten: 367
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Der Wanderer Bekijk bericht
Mooi, dan zijn we het eindelijk eens met elkaar eens!
Met citaat reageren
  #10  
Oud 29 mei 2010, 15:14
vlinder vlinder is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: april 2005
Locatie: , , .
Berichten: 770
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Der Wanderer Bekijk bericht
In de eerste plaats: hoe komen we aan de link tussen deze advertentie en Maison Monty?

Het lijkt er sterk op dat de site van Maison Monty eerder het slachtoffer van een aanval is dan dat de site zelf bedoeld is voor aanvallen.
Kan best, dat komt namelijk vaker voor dan dat die randebielen zelf een site online zetten. Immers dan zijn ze meteen bekend.
Met citaat reageren
Reageren

Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit

Forumnavigatie


Alle tijden zijn GMT +1. Het is nu 05:21.


Forumsoftware: vBulletin®, versie 3.8.4
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.